Saltar al contenido

InCruises plan de compensare

Michael «Hutch» Hutchison FOUNDER & CHIEF EXECUTIV OFFICER Vă urez bun venit în familia ATOMY. Sunt încântat să fac parte din echipa ta.

InCruises plan de compensare

Împărtășim un produs incredibil, cu care toată lumea visează: să vadă lumea cu confort și stil, și doar pentru o fracțiune din costul ei. Și unde vă oferim, de asemenea, o oportunitate de afaceri cu un program de compensare unic, pe care v-am prezentat în detaliu în acest document.

Avem trei principii de bază pe care le folosim pentru a ghida deciziile noastre cu privire la programul de compensare și care asigură afacerea dvs. independentă:

  • Equitable și generos
  • transparent
  • Conform cu Legea

Și, pe lângă faptul că lucrăm la ceva distractiv și interesant, împreună vrem să dezvoltăm această afacere cu cel mai înalt nivel de integritate și angajament față de respectarea legislației. Astfel, pentru a obține succesul cu compania noastră, va trebui să lucrați din greu, respectând reglementările legale, precum și cu o pasiune profundă pentru ai ajuta pe alții să își realizeze propriul succes.

UN PLAN DE COMPENSARE EQUITABLE ȘI GENERAL

În Network Marketing, TREI tipuri de planuri de compensare sunt de obicei observate:

  • Binar: comisioanele sunt câștigate pe nivele nelimitate în profunzime.
  • Nivelul unic: Comisioanele sunt câștigate pe nivele nelimitate în lățime.
  • Matrice: comisioanele sunt câștigate la niveluri limitate în lățime și adâncime.

ATOMY a creat un program de compensare destinat să plătească:

Nivele nelimitate în lățime și nivele nelimitate în profunzime.

Partenerul poate câștiga venituri nelimitate prin afacerea pe care o construiește!

UN PLAN DE COMPENSARE TRANSPARENTĂ

La ATOMY înțelegem că, atunci când partenerii noștri reușesc, reușim și noi. De aceea ne-am angajat să oferim o oportunitate transparentă și, pentru a ne îndeplini această promisiune, avem 5 angajamente nesfârșite pe care le vom urma la scrisoare.

1. Angajamentul. În ATOMY vom oferi partenerului instruire de primă clasă, instrumente de marketing, stimulente distractive, precum și un tratament coerent și echitabil în conformitate cu reglementările. Veți avea un personal dedicat și loial care va colabora cu partenerul în toate aspectele afacerii dvs. pentru a asigura succesul acestuia.

2a. Angajamentul. Partenerul va fi reprezentat de un comitet al membrilor format din 7 lideri ai rețelei de marketing; Liderii de top ai profitului în anul calendaristic precedent. Consiliul director, directorii executivi, directorii internaționali, directorii naționali, directorul regional, directorii de marketing și directorii de marketing, care vor oferi cea mai bună reprezentare a rețelei în orice decizie corporativă.

3a. Angajamentul. Ne angajăm să ne gestionăm afacerea într-o manieră stabilă și consecventă.

Vom evita regulile frecvente și inutile, precum și modificările planului de compensare și vom trata afacerile Partenerului cu respectul pe care îl merită.

4a. Angajamentul. În cazul puțin probabil că trebuie să pună în aplicare orice modificări de compensare, vom comunica aceste schimbări bine în avans, astfel încât să permită Partenerului nu numai că examinează aceste modificări înainte de a intra în vigoare, dar, de asemenea, face întrebările potrivite echipei noastre executive.

5-a. Angajamentul. Afacerea ta este a ta! Odată ce partenerul ajunge la nivelul directorului internațional, el va fi 100% proprietar al afacerii sale. Puteți să o transferați partenerului sau copiilor dvs. sau chiar să o vindeți unui alt director internațional, sub rezerva anumitor restricții. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați manualul de operațiuni.

PLAN DE COMPENSARE FOLOSIND LEGALITATEA

În același timp, că ne concentrăm pe promovarea afacerii și a produsului cu entuziasm și pozitivism, o facem și în strictă conformitate cu legea.

Pentru a face acest lucru, am creat un document de informare oportunitate de afaceri care descrie în mod clar ceea ce face șansa noastră de a fi ascultătoare reglementările legale și de modul în care cele mai bune practici din industria vânzărilor directe, în loc pentru a asigura respectarea fiecare pas și în fiecare aspect al afacerii noastre.

Iată principalele puncte ale acestor bune practici:

– Facem o distincție clară între clienții noștri (pe care noi îi numim membri) și reprezentanții noștri (pe care îi numim parteneri). Oricine poate deveni membru, ceea ce nu înseamnă că ei devin și ei în mod automat membru și viceversa. Unii dintre membrii noștri nu aleg să fie membri, iar unii dintre membrii noștri nu aleg să devină membri. Există costuri și procese care sunt diferite și clar separate pentru a se asigura că nu există nicio confuzie între cele două cifre.

– InCruises nu solicită niciun membru să cumpere un membru pentru a intra în afacere sau să se califice pentru orice comision sau bonus.

– Nu plătim nicio compensație pentru recrutarea sau sponsorizarea noilor membri. Comisioanele și bonusurile sunt plătite NUMAI pentru vânzarea produsului nostru de membru și niciodată pentru onorariile membrilor pentru aderarea la oportunitatea noastră de afaceri.

– solicităm formare profesională și încurajăm partenerii noștri să comercializeze produsul nostru pentru clienți, pe baza valorii excepționale și a meritelor oferite și niciodată pentru a se alătura oportunității de afaceri.

– InCruises face o dezvăluire adecvată a profiturilor potențiale ale oportunității de afaceri și interzice complet partenerilor săi să utilizeze proiecții sau exemple de câștiguri ipotetice, precum și utilizarea remunerației reale percepute pentru a arăta afacerea.

INTRUITORI PARTENERI CAN VENIT IN 5 MODURI!

(Toate veniturile din compensație sunt afișate și plătite în USD)

BONUSELE DE PLATĂ INSTANTĂ

Membrii primesc un bonus de plată instant pentru fiecare membru nou membru direct (295 dolari) pe care îl înregistrează.

Plata instantanee înseamnă că, odată ce plata a fost aprobată, membrul primește bonusul în termen de 24 de ore. În unele cazuri, departamentul nostru de risc poate solicita o revizuire a plății și, prin urmare, bonusul poate fi reținut până la colectarea informațiilor solicitate.

Suma bonusului de plată instantanee variază între 50.00 și 150.00 dolari pentru fiecare înscriere nouă a membrilor

InCruises bonusuri
InCruises bonusuri

Pentru primul bonus instant care Partner câștigă în cursul oricărei luni calendaristice, primiți $ 50.00 și această sumă este crescut, așa cum se arată în caseta de mai sus, la $ 60.00 pentru mai al doilea socio-membre și așa mai departe până la 150.00 $ pentru Al 10-lea membru-membru.

Pentru fiecare înregistrare suplimentară a Membrilor Membri într-o lună calendaristică începând cu a 10-a, adică începând cu a unsprezecea zi, suma va continua să fie de 150,00 USD pentru fiecare înregistrare.

Și, de asemenea, aceste bonusuri sunt cumulative. De exemplu:

Înregistrează-te la 5 și câștigă = 350.00 $ (50 $ + 60 $ + 70 $ + 80 $ + 90 $)

Plata se bazează pe producția fiecărei luni calendaristice, astfel încât partenerul trebuie să lucreze pentru a obține tot ce se poate în fiecare lună începând cu Ziua 1 toată lumea începe din nou cu zero membri Parteneri-înregistrați. Prin urmare, toată lumea începe cu 50 de dolari pentru primul membru al lunii și după aceea.

 

Bonusurile instant sunt supuse rambursărilor în cazul în care noul membru solicită o rambursare a plății.

SĂNĂTATE BONUSĂ PENTRU ACTIVĂRI

Membrii pot câștiga 100% din toate bonusurile instant câștigate de membrii lor direcți în timpul săptămânii, odată ce câștigă 5 sau mai multe puncte pentru activări în timpul săptămânii respective.

– Activarea membrilor = 1 punct

– Activarea partenerilor = 1 punct

– Activarea partenerului-membru = 2 puncte

Cele 5 puncte necesare membrilor pentru a câștiga Bonusul săptămânal pentru activări este un scor TOTAL, în care se numără TOATE noile activări ale membrilor direcți ai fiecărei săptămâni.

Suma maximă a bonusurilor instant care poate fi calculată pentru a câștiga ca bonusuri săptămânale pentru activări este de 10 (10) pe lună pentru fiecare dintre membrii dvs. direcți.

Bonusurile săptămânale pentru activări sunt plătite luni, în fiecare săptămână, pentru producția săptămânii anterioare. O săptămână completă este calculată de luni, ora 00:00 UTC, până duminică, ora 23:59 UTC (ora universală coordonată).

Aceste bonusuri săptămânale trebuie solicitate în timp util și în formă, fiind în măsură să solicite Bonusul din săptămâna precedentă și unul al celuilalt, până la un total de două săptămâni, presupunând că a calificat. În cazul în care nu se solicită bonusul săptămânal la timp, posibilitatea de ao solicita nu va mai fi prezentată și nu va fi eligibilă să primească această compensație. ATOMY se așteaptă ca partenerii săi să folosească site-ul web și să acceseze frecvent paginile de compensare, pentru a verifica atât aceste bonusuri săptămânale, cât și volumul producției pentru bonusurile de lider și compensațiile asociate.

Cu toate acestea, în cazul în care o problemă de departament de verificare de plată ATOMY de risc, un partener nu primește Bonusul Săptămânal de activări la 100% Obligațiuni instant de o săptămână corespunzătoare, compania va plăti Bonus săptămânal atunci când a aprobat Instant Bond, atâta timp cât membrul nu a solicitat anterior plata Bonusului săptămânal și a rămas în așteptarea soluționării examinării plăților.

Bonusurile săptămânale pentru activări sunt supuse rambursării dacă se returnează bonusul de plată instant care a generat suma corespunzătoare.

Membrii trebuie să revendice Bonusul săptămânal manual, în fila Bonusuri săptămânale de pe pagina Compensație a biroului de back-office din ATOMY.

RESPONSABILITATE

Întrucât membrii ATOMY reprezintă un produs de plată fix și recurent, membrii noștri pot construi un flux de venituri puternici și constanți, luna după lună. Ceea ce numim VENIT RESIDUAL.

Venitul rezidual este obținut prin obținerea de membru GRATUIT și prin sprijinirea membrilor direcți în obținerea propriului lor membru GRATUIT. Deblocați același număr de niveluri pe care membrii direcțiali le obțin în mod gratuit.

Exemplu: 5 membri direcți cu acces gratuit vă permit să deblocați 5 nivele.

Rezultat: Membrii pot obține o compensație reziduală de 5 USD pentru fiecare membru și în fiecare lună, până la un maxim de 20 de nivele pentru a avea 20 de membri direcți cu calitatea de membru gratuit. Cu toate acestea, membrul poate avea un număr nelimitat de membri direcți pentru care vor obține o compensație reziduală.

Cu cât lățimea partenerului este mai mare, cu atât mai multe vor fi numerele pe care le veți atinge până la cele 20 de niveluri, ceea ce vă va permite să câștigați sute și, probabil, mii de dolari în compensație reziduală lunară!

Compensația reziduală este plătită zilnic. Atunci când un membru face o plată în fiecare lună, membrul primește o plată reziduală de 5 USD, în funcție de nivelurile care au fost deblocate (până la maximum 20 de nivele).

NOTĂ: Plata inițială de 100 USD nu este considerată o plată reziduală și, prin urmare, nu este supusă unei compensații reziduale. În plus, plățile GRATUITE de membru, acele plăți marcate «FREE» de către ATOMY nu fac obiectul nici unei compensații reziduale.

Dacă în momentul plății membrului, membrul este deblocat acel nivel, adică, partenerul are același număr de parteneri direcți ai căror membri sunt echivalente cu nivelul în care membrul efectuează o plată, atunci se efectuează plata reziduală în mod automat.

Cu toate acestea, în cazul în care, la momentul plății membrului, Partenerul nu are acel nivel deblocat, puteți obține în continuare că o compensație reziduală în viitor. Veți avea șapte (7) zile pentru a revendica IF de compensare reziduală în aceste șapte (7) zile, deblocați aceste niveluri. Membrul poate pretinde manual Compensația reziduală prin fila Rezultatul rezidual din pagina Compensație a biroului său de back-office.

Compensarea reziduală este supusă unei rambursări în cazul în care membrul solicită o rambursare.

NOTĂ: În timp ce compensarea reziduală este limitată la 20 de nivele, partenerul poate obține venituri prin niveluri nelimitate Obligatiuni Echipa de conducere. Partenerul poate câștiga unul dintre cele șapte obligațiuni, oricare dintre acestea este mai mare, în fiecare lună, producția totală de vânzări de membru din echipa ta.

TEHNICE BONUSURI DE LEADERSHIP

Bonusurile pentru Leadership Team se bazează pe Volumul total al vânzărilor de membru al întregii organizații partenere, fără limite de nivel, pe parcursul unei luni calendaristice. Lunile sunt calculate începând cu data de 1 a fiecărei luni (ora UTC) până în ultima zi a lunii respective (ora UTC). UTC este un timp universal coordonat.

Volumul total al vânzărilor provin din fiecare dintre ramurile de partener, este limitat la fiecare dintre ramurile nu poate oferi mai mult de 40% din volumul total.

Exemplu: Volumul total calificat este de 3.000 $. Prin urmare, suma maximă care poate fi înregistrată pentru orice sucursală este de 1.200 de dolari în volumul de vânzări pentru membri.

$ 3000 x 40% = 1200

Bonusurile de leadership pentru echipe sunt plătite la data de 1 a fiecărei luni, pentru producția din luna precedentă.

Membrul poate solicita manual Bonusurile de Leadership în fila Obligațiuni de Leadership din pagina Compensație din biroul lor ATOMY.

Aceste bonusuri sunt supuse rambursării comisionului corespondent în cazul în care un Membru solicită o rambursare care să reducă volumul total al vânzărilor pentru membrii din luna precedentă la un nivel pentru care nu s-ar califica pentru acest bonus.

Bonusurile de leadership pentru echipe pot varia de la lunar «Bonusul pentru mașini» pentru directorii de marketing de 300.00 USD pe lună, la Bonusul nostru de consiliu de administrație de 55.000 de dolari pe lună.

$ 300.00 Bonus auto pentru directorii de marketing:

Atunci când echipa Partenerului produce 3000 $ în totalul veniturilor din membri, în orice lună, Membru avansează directorului de marketing.

De Directorii de marketing castiga automat bonusul nostru auto 300.00 $ în fiecare lună pentru a rămâne branding, și vă puteți folosi bonusul de $ 300.00 pentru a cumpăra sau închiria masina pe care doresc.

Cu toate acestea, deși numim acest voucher, voucher de mașină, nu există obligația de a cumpăra sau închiria orice mașină. Membrii pot folosi acest bonus așa cum dorește.

$ 1,000.00 – Senior Marketing Director Bonus:

Atunci când echipa Partenerului produce 10.000 $ în totalul veniturilor din membri, în orice lună calendaristică, Membrul avansează la Senior Marketing Manager.

Cei Senior Directorii de marketing castiga automat acest bonus de $ 1,000.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

$ 2,500.00 – Bonusul Directorului Regional:

Atunci când echipa Partenerului produce 25.000 $ în totalul veniturilor din membri, în orice lună calendaristică, membrul avansează directorului regional.

De Directorii regionali vor câștiga automat acest bonus de $ 2,500.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

$ 5,000.00 – Bonusul Directorului Național:

Atunci când echipa Partenerului produce 50.000 de dolari în totalul veniturilor, în orice lună calendaristică, deputatul transmite avansuri directorului național.

De Directorilor Naționali câștigă automat acest bonus de $ 5,000.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

$ 10,000.00 – Bonusul Directorului Internațional:

Atunci când echipa Partenerului produce 100.000 $ în totalul venitului, în orice lună calendaristică, membrul avansează directorului internațional.

De Directorii International castiga automat acest bonus de $ 10,000.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

$ 25,000.00 – Voucherul directorului executiv:

În cazul în care echipa partenerului produce 250.000 de dolari în total venituri, în orice lună calendaristică, membrul plătește un avans directorului executiv.

De Directorii Executivi vor câștiga automat acest bonus de $ 25,000.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

$ 55,000.00 – Bonusul consiliului de administrație:

Atunci când echipa Partenerului produce 550.000 dolari SUA în totalul veniturilor, în orice lună calendaristică, deputații plătesc Consiliului de Administrație.

Consiliul Director va câștiga automat acest bonus de $ 55,000.00 în fiecare lună să rămână eligibile.

BOND GLOBAL LUNAR

Acest bonus este finanțat cu 5% din volumul total al vânzărilor companiei din luna precedentă și este împărțit în mod egal între toți liderii care s-au calificat.

Aceasta este o ocazie rară de a obține o parte din volumul total al vânzărilor companiei, nu numai de echipa proprie a Partenerului. Compania recompensează cei mai buni lideri pentru conducerea și formarea echipei noastre globale.

Puteți poziționa partenerul pentru a culege recompensele de a construi o afacere solidă și de a construi o moștenire pe care va fi mândră și va putea să o trăiască cu familia de ani de zile și decenii!

CÂND PLĂȚI COMPENSAREA?

– Voucher zilnic de plată zilnică: Se plătește în termen de 24 de ore de la activarea membrului membru.

– comisioane zilnice rezidente: se plătește imediat după plata celei de-a doua luni de membru.

– Bonus de activare săptămânală: este plătit în fiecare dimineață luni, pe baza producției trimise săptămâna precedentă care se termină duminică la 23:59 (ora UTC – Ora Coordonată Universal).

– Bonusuri lingvistice lunare: este plătit la data de 1 a fiecărei luni, pe baza producției trimise în luna calendaristică anterioară.

– Bonus lunar global: este plătit în data de 15 a fiecărei luni, pe baza producției trimise în luna calendaristică anterioară

Nu există altul, cum ar fi Planul nostru de compensare pentru ATOMY

————————–

Antonio Rivas inCruieste
Antonio Rivas inCruieste

Antonio Rivas

Web:  https://bit.ly/2rEZRpz 
Facebook :  https://www.facebook.com/antoniorivasws 
Dacă doriți să comunicați prin intermediul Whatsapp  http://bit.ly/2utlWu1 
Mobile: +34630543362

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies